Slagingskansen

Zo’n 52% van de kandidaten die het theorie-examen doen moeten een keertje terugkomen omdat ze de eerste keer zakken. Vaak komt dat door onvoldoende voorbereiding, de zenuwen tijdens het examen of door onvoldoende kennis van de Nederlandse taal.

Zorg dat je minimaal een goed leerboek hebt en maak veel proefexamens!!! Er zijn ook dagcursussen die je kunt volgen.

Theoriecursus in de Portugese taal

De theoriecursus in het Portugees (zoals gesproken in Brazilië) van autorijschool De Rijcoach is compleet en volgens de normen van het CBR. De cursus bevat alle theorie die je nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je theorie-examen.

Je leert thuis achter de computer met de on-line lessen en de digitale reader. Om je kennis te testen zijn er ook proefexamens met meer dan 1000 vragen. De meeste vragen die je op het CBR examen zult tegenkomen kom je ook tegen in de proeftoetsen.

Tijdens jouw CBR theorie-examen wordt je bijgestaan door een beëdigde Braziliaanse tolk.

De cursus bestaat uit 16 on-line lessen met videos, afbeeldingen en geschreven en gesproken uitleg. Er zijn ook ruim 1000 vragen verwerkt in de proefexamens.

Examentraining

In oktober 2019 start De Rijcoach met het geven van een klassikale ééndaagse examentraining in de Portugese taal. Deze zal worden gegeven in Almere, naast het station Parkwijk.

Inschrijvingen voor deze examentrainingen starten eind juli 2019 via onze portugeestalige website www.autoescola.nl .

Meer weten over de Portugese cursus?

Je kunt je heel gemakkelijk on-line inschrijven voor de on-line theoriecursus in het Portugees.  Klik op de link onderaan in deze tekst om naar het inschrijfformulier te gaan (in de Portugese taal). .

Nadat jouw inschrijving  is verwerkt krijg je direct een e-mail met je inloggegevens en kun je meteen aan de slag.